Met korting op vakantie

Heb je zin om weg te gaan, is maar je budget niet heel groot? Dure vakanties zijn allang verleden tijd. Tegenwoordig zijn er veel websites en bedrijven waar je voordelige vakanties of weekenden weg kunt boeken. Het fijne hieraan is dat je voor weinig geld al gauw echt even weg bent én dat je nog eens ergens komt, omdat het zo goedkoop is. Hoe kun je dan met korting op vakantie? We noemen VakantieVeilingen, vroegboekkortingen en het zelf samenstellen van een reis. Op vakantie gaan is nog nooit zo goedkoop én leuk geweest!

VakantieVeilingen: dé oplossing voor een goedkope vakantie 
Veilingsites zijn niet meer weg te denken uit het huidige internetbeeld. Via een site zoals VakantieVeilingen kun je op een leuke manier voordelige tripjes weg kopen. Het enige wat je hoeft te doen is… bieden! Op de website gaat het er net zo aan toe als bij een echte veiling, maar dan gebeurt het allemaal online. Je maakt een account aan en je biedt mee op de vakanties naar keuze. Ben jij de hoogste bieder? Dan is de vakantie voor jou. Let goed op de voorwaarden of er en hoeveel de extra kosten zijn. VakantieVeilingen heeft altijd leuke reisjes in de aanbieding, jij beslist zelf de prijs. Naast vakanties en weekenden weg biedt VakantieVeilingen ook dagjes weg aan, ook erg leuk voor in de vakantie!

Stel je eigen trip samen  Natuurlijk proberen reisbureaus voor jou de beste deal te zoeken wanneer het om een vakantie gaat. Toch is het vaak nog goedkoper wanneer je het zelf allemaal uitzoekt. Tegenwoordig is dit met het gemak van het internet en diverse vergelijkwebsites omtrent hotels en vervoer ook prima te doen. Hoewel het eerder vaak goedkoper was om met de auto op vakantie te gaan, hebben vliegtuigmaatschappijen vandaag de dag vaak veel goede aanbiedingen. Via World Ticket Center kun je diverse vliegtickets van verschillende aanbieders met elkaar vergelijken. Is dit boven je budget? Ga dan eens met een budgetbusmaatschappij op vakantie. Bij bedrijven zoals Eurolines en Flixbus kun je al voor een paar tientjes heen en weer naar het buitenland! Via websites zoals Hostelworld of Trivago kun je verschillende verblijfsplekken met elkaar vergelijken, zodat je precies weet wat de voordeligste is.

Boek met vroegboekkorting 
De laatste tip is eigenlijk een hele logische, hoewel veel mensen deze tip vaak vergeten. Lastminute kun je namelijk vaak ook hele goedkope tripjes vinden. Het is echter nog voordeliger wanneer je ver van tevoren iets boekt. Veel hotels, vakantieparken, vliegtuigmaatschappijen en ga zo maar door maken namelijk gebruik van een zogeheten vroegboekkorting. Des te vroeger je boekt, des te meer korting je vaak hebt. Zo kun je korting krijgen tot vaak wel 40% of zelfs 50%! Zeg nou zelf: vakantie boeken met korting is toch veel leuker dan er de volle pond voor te betalen?

Post navigation